У суботу вранці, 23 березня, на одній зі станцій Київського метрополітену пасажиру несподівано стало зле і він звалився прямо перед поїздом.

За попередньою інормацією, пасажири метро відразу ж викликали на місце пригоди швидку допомогу, але чоловік помер до приїзду медиків.

Повідомляється, що смерть настала близько 8:20.

За словами очевидців трагедії, чоловіку різко стало погано, коли він їхав зі станції метро "Палац Україна". Він вийшов на "Олімпійській", схопився за колону, простояв близько хвилини і різко впав на платформу.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Медики, які прибули на місце НП, лише констатували смерть пасажира метро. Особистість літнього чоловіка, якому на вигляд близько 70 років, встановили силовики. Точні причини смерті у київському метрополітені назве експертиза.

Нагадаємо, що у четвер, 21 березня, в Києві біля станції метро "Дорогожичі" автобус №155 здійснив наїзд на пішоходів, які переходили дорогу. За словами очквидців, маршрутник після наїзду на людей не пригальмував.

Поліція затримала водія, який збив трьох жінок на пішохідному переході у столиці. За попередньою інформацією, під час ДТП він був тверезим. Сам водій заявив, що у транспортного засобу просто відмовили гальма. Цю інформацію перевіряють фахівці, йдеться у репортажі ТСН.

"Мені не можна стояти, тому лише пару хвилин", - сказала потерпіла Юлія журналістам на прохання прокоментувати інцидент.

У 39-річної Юлії, однією з трьох потерпілих жінок, численні гематоми, вибиті зуби, струс мозку та забій м'яких тканин голови.

Раніше ми писали, що 21 березня, в Києві біля станції метро "Дорогожичі" автобус №155 скоїв наїзд на пішоходів, які переходили дорогу.

Як повідомляв портал Знай.uа, автобус на повній швидкості збив п'ять автомобілів і протаранив натовп людей.

Також Знай.uа писав у Запоріжжі маршрутка перекинулася після зіткнення з Hummer.