У Одесі сталася моторошна аварія. Так, в ніч з 23 на 24 березня на проспекті Шевченка іномарка на вісокой швидкості влетіла у стовп.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ, які посилаються на інформацію копів.

На проспекте Шевченко разбился и загорелся автомобиль. Предположительно есть погибшие и пострадавшие. Спецслужбы вызваны очевидцами. Причина происшествия и данные о погибших уточняются #дорожные_хроники #roadchronicles #road_chronicles

Geplaatst door Дорожные Хроники op Zaterdag 23 maart 2019

За інформацією поліцейських, авто "BMW X6" від удару об стовп розірвало на дві частини, після чого машина загорілася. На даний момент постраждалих поки немає, проте очевидці стверджують, що є загиблий. Обставини події з'ясовуються.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

поліція
поліція

Варто нагадати, що в четвер, 21 березня, в Києві біля станції метро "Дорогожичі" автобус на великій швидкості переїхав людей, які переходили на пішохідному переході. Одну з постраждалих він протягнув кілька метрів по дорозі. На третю добу після аварії до самої важкої постраждалої впустили чоловіка. Постраждала в страшній аварії Аліна Безсонна досі не прийшла до тями, її стан стабільно важкий. Її підключили до апарату штучної вентиляції легенів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Сергій Перепелиця, адвокат одного із засуджених у справі про смертельну ДТП в Харкові Геннадія Дронова, повідомив про апеляційну скаргу, яку подав у відповідь на вирок своєму підзахисному. Згідно з документом, захист вимагає скасування вироку Київського районного суду Харкова, оскільки вважає його "упередженим, незаконним, необґрунтованим, таким, що суперечить нормам процесуального права і свобод людини". Апеляцію подали в Харківський апеляційний суд.

Нагадаємо, священика зарізали прямо під час служби на очах у десятків парафіян: жахливий напад потрапив в кадр, відео 18+.

Як повідомляв Знай.uа ДТП з Maserati: з'явилися приголомшливі подробиці нічної стрілянини в центрі Києва.

Знай.uа писав, у Києві таксист на величезній швидкості протаранив Peugeot: зім'яло, як жерстяну банку, трьох намагаються врятувати.