В Одесі легковий автомобіль BMW зіткнувся з припаркованим Hyundai Sonata і врізався в стовп.

У жахливій ДТП помер водій та пасажирка автомобіля, передає прес-служба поліції.

Страшний інцидент стався 23 березня на проспекті Шевченка. Водій BMW не зумів впоратися з керуванням і протаранив припаркований Hyundai Sonata. Після зіткнення легковик влетів в опору лінії електропередач.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

В результаті 33-річна пасажирка BMW померла одразу. 22-річний водій був госпіталізований, але врятувати його не змогли.

"За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України", – зазначає поліція.

Варто нагадати, що У четвер, 21 березня, в Києві біля станції метро "Дорогожичі" автобус на великій швидкості переїхав людей, які переходили на пішохідному переході. Одну з постраждалих він протягнув кілька метрів по дорозі. На третю добу після аварії до самої важкої постраждалої впустили чоловіка.

Постраждала в страшній аварії Аліна Безсонна досі не прийшла до тями, її стан стабільно важкий. Вона була підключена до апарату штучної вентиляції легенів.

"Це травма голови, черепа, головного мозку, забій головного мозку, забій легенів та перелом тазу. Вона перебувала у важкому стані, і зараз вона у відділенні реанімації на штучній вентиляції легень", - розповів завідувач відділення реанімації клінічної лікарні швидкої допомоги Ігор Малиш.

Аліну довше тягнуло під маршруткою, а її родичі досі не знайшли сили подивитися відео з місця аварії. Батько 35-річної Аліни спочатку навіть не повірив, що з дочкою трапилася біда. У понеділок сім'я потерпілої збирається йти до "Київпастрансу" і вимагати допомоги.

Нагадаємо, Справа Зайцевої отримала несподіване продовження: адвокат зробив хід конем, українці в люті

Як раніше повідомляв "Знай.ua", ДТП з Maserati: з'явилися приголомшливі подробиці нічної стрілянини в центрі Києва

Також Знай.ua" писав про те, що У Києві таксист на величезній швидкості протаранив Peugeot: зім'яло як жерстяну банку, трьох намагаються врятувати