У столиці в "Київському метрополітені" помер чоловік. Йому раптово стало погано після того, як він вийшов з вагона.
Інцидент стався у суботу, 23 березня, на платформі станції метро "Олімпійська". На вигляд чоловікові було близько 70-75 років. Очевидці трагедії розповіли, що він вийшов з вагона на станції метро. Потяг рушив в бік центру Києва від станції "Палац Україна" до "Олімпійської". Чоловік раптово схопився за серце і впав на платформу. Трагедія сталася близько 8:20

Смерть в метро Киева: люди безразлично проходили мимо

Geplaatst door Украинский обозреватель новостей op Zondag 24 maart 2019

Люди викликали "швидку допомогу". Однак багато хто просто проходив повз. Медики, які прибули на місце трагедії, не змогли врятувати чоловіка й він помер.

Поліція встановила особу загиблого чоловіка. Причини смерті не повідомляються.

Раніше ми писали, що нещодавно кияни поскаржилися на неприємний інцидент, який стався у столичному метро. Про це стало відомо із повідомлень обурених містян у соціальних мережах, які опублікували відео жахливої НП в одному з вагонів підземки.

На кадрах видно, як каламутна рідина витікає з даху вагона і падає в салон, залишаючи темні патьоки. Пасажири ризикують вимазатися від таємничої речовини, притулившись до стінки або просто опинившись поруч з калюжею. Можна припустити, що рідина заливає вагон через поломку. Ймовірно, вона виливається з пошкодженого обладнання поїзда разом з маслом.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що 21 березня, в Києві біля станції метро "Дорогожичі" автобус №155 скоїв наїзд на пішоходів, які переходили дорогу.

Як повідомляв портал Знай.ua, бидло-маршрутники заплатять за хамство: збільшені в 18 разів штрафи навчать людяності.

Також Знай.ua писав, що нові станції метро на Виноградар відкриють вже за два роки. Столична влада планує першими збудувати станції "Мостицька" та "Проспект Правди" і в грудні 2021 року ними вже зможуть користуватися кияни.