У Польщі сталася аварія. Легковий автомобіль збив групу пішоходів, в результаті чого загинули троє українців.

Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Трагедія сталася в регіоні Нижня Сілезія на південному заході Польщі у суботу, 23 березня. Легковик марки BMW влетів у групу з 5 людей в населеному пункті Бжезнік.

Відомо, що загинули три людини: 18-річна дівчина і двоє хлопців у віці 24 і 25 років. Усі вони були громадянами України.

поліція Польщі
поліція Польщі

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

У місцевій поліції заявили, що пішоходи йшли по невідповідній смузі дороги та на їх одязі не було світловідбивних елементів. Також у поліції додали, що двоє інших пішоходів, яким вдалося вижити, перебували у стані алкогольного сп'яніння. Водій BMW був тверезий.

Зазначимо, що нещодавно житель Закарпатської області потрапив у моторошну аварію у Німеччині. Лікування дуже дороге. Рідні вже зібрали певну суму, але цього не вистачає.

Відомо, що ДТП сталося у середу, 13 березня. 19-річний Віктор Марций з села Кленовець, що в Мукачівському районі, працював водієм у Німеччині. Він був за кермом мікроавтобуса, який врізався у вантажний причіп на автостраді А3. Удар був настільки сильний, що вантажівку відкинуло на іншу фуру, яка була попереду. Рятувальникам довелося вирізати хлопця з авто, яке перетворилося на купу металобрухту.

З місця події потерпілого вертольотом доставили в лікарню в місто Пассау. Відомо, що хлопець отримав важкі травми. Зараз 19-річний закарпатець в реанімації у важкому стані.

Нагадаємо, труп збирали по частинах: в Одесі Mersedes на шаленій швидкості збив пішохода і врізався в дерево.

Як повідомляв "Знай.uа", у Києві таксист на величезній швидкості протаранив Peugeot: зім'яло як жерстяну банку, трьох намагаються врятувати.

Також "Знай.uа" писав, розкрито причини катастрофи Boeing 737 Max в Ефіопії: що сталося насправді.