У Полтавській області потяг "Інтерсіті" Харків-Київ переїхав жінку. Вона померла на місці.

Про це повідомляє прес-служба національної поліції області.

"За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 276 Кримінального кодексу України (Порушення працівником залізничного, водного або повітряного транспорту правил безпеки руху або експлуатації транспорту, якщо вони спричинили потерпілому середньої тяжкості чи тяжкі тілесні ушкодження)", - йдеться у повідомленні правоохоронців.

Інцидент стався у селі Супрунівка Полтавського району на посту "311 км". Жінці на вигляд було приблизно 60 років, її особу встановлюють. Відомо, що затримка руху поїзда №723 склала годину і 40 хвилин. Ще один потяг затримався на 1 годину 5 хвилин.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Смертельні випадки, пов'язані із залізничними потягами, все частіше стали відбуватися на території нашої країни. Так, нещодавно неподалік міста Куп'янськ Харківської області вантажний потяг на смерть переїхав чоловіка.

потяг
потяг

Згідно з інформацією правоохоронців, вантажний потяг Куп'янськ — Сортувальний — Тополя на неосвітленій ділянці смертельно травмував невідомого чоловіка, вік якого приблизно 25-30 років. Машиніст розповів, що чоловік сидів на лівій колії, при цьому на сигнали високої гучності поїзда не реагував.

Нагадаємо, що пасажири поїзда на Рівненщині були шоковані тим, що прямо під час поїздки він загорівся. Згідно з інформацією рятувальників, повідомлення про інцидент надійшло на гарячу лінію близько 16:40.

Як повідомляв портал "Знай.uа": поїзд збив на смерть молодого чоловіка недалеко від залізничної станції Миколаїв-Дністровський.

Також "Знай.uа" писав, що у Києві необережний чоловік залишився без голови в прямому сенсі слова.