Відвідувач одного з київських спорткомплексів раптово помер. Поліція встановлює причини і обставини смерті

Інцидент трапився в понеділок, 25 березня, близько 14:00 в фітнес-клубі Sport Life на проспекті Володимира Маяковського, 44.

Співробітники закладу викликали швидку допомогу. Медики, які прибули на місце, констатували смерть чоловіка. Як інформують деякі столичні ЗМІ, за попередніми даними, відвідувач спорткомплексу підсковзнувся в басейні. Однак цю інформацію наразі не підтвердили.

У той же час прес-офіцер Деснянського райуправління поліції Наталія Федоровська уточнила, що загиблий був 50-річним жителем Оболоні.

"За попередньою інформацією, свідки бачили, як чоловікові стало погано. На очах у людей він присів. Була викликана швидка допомога, проте чоловік помер, не приходячи до тями", - сказала вона.

Вхід до будівлі Палацу спорту закрили, а людей вивели. Персонал фітнес-центру відмовився від коментарів.

Наразі місці працює поліція, яка встановлює обставини смерті чоловіка.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

В SportLife на Троещине умер мужчина

Geplaatst door Информатор Киев op Maandag 25 maart 2019

Нагадаємо, у фітнес-клубі, який розташований на столичному Подолі, загинув чоловік з інвалідністю. Загиблому чоловікові було близько 30 років і у нього були відсутні обидві руки.

Як повідомляв портал Знай.ua, під Тернополем втопився рятувальник.

Сміливець врятував 59-річну жінку, яка випадково впала в криницю, коли набирала води. Впавши з п'ятиметрової висоти, жінка почала захлинатися, але їй пощастило: шум почув чоловік, який приїхав погостювати до родичів. Він швидко покликав на допомогу сусідів і попросив викликати "швидку", а сам побіг рятувати односельчанку.

Разом з товаришами вони витягли постраждалу ще до приїзду МНСників, але вже за декілька годин герой-рятівник сам загинув у воді. Побившись об заклад з друзями, що зможе переплисти озеро, 32-річний чоловік не розрахував сили: приблизно на середині водойми друзі побачили, що їх приятель почав тонути, але через те, що відплив він досить далеко, врятувати від смерті сміливця не вдалося.

Також Знай.ua писав, молода породілля померла від кору, пологовий терміново закрили на карантин.