Перший день шкільних канікул закінчився трагедією для школяра з Чорткова.

14-річний хлопець разом з друзями грав у хованки біля будівлі, де колись розташовувалася хімчистка.

Хлопці веселилися, як раптом один з них заліз у высоконапряженную будку, щоб там сховатися. Це закінчилося для хлопчика трагедією – він буквально згорів живцем. Прибулі медики виявилися безсилі.

Трагедія сталася 25 березня, приблизно в 18:00. В даний момент рятувальники встановлюють, чому двері в трансформаторну будку була відкритою.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

В Чорткові школяр, у віці 14-ти років, під час гри в хованки заліз у трансформаторну станцію і згорів живцем – кажуть рятувальники.

На місці працює слідчо-оперативна група Чортківського відділу поліції. Деталі з'ясовуються.

Варто нагадати, що Відео, яке зняли жорстокі діти вмить розійшлося по соціальним мережам. А те, що школярі вирішили невинною жартом, закінчилося довгою бесідою з поліцією і штрафом для їх батьків.

Те, що відбувалося до того моменту, як почалася запис –невідомо, але що творили підлітки виходить за рамки вседозволенного.

Діти замахувалися ногами, словесно ображали і провокували на відповідні дії дідуся. Дівчата нападали на старого, який ледве пересувався, спираючись на паличку. Спочатку пенсіонер намагався протистояти, але після –вийшов з себе, схопив камінь і замахнувся в бік школярів.

Все закінчилося без образ, травм і звернень до медиків. Через кілька годин після цієї ситуації запис потрапила в Інтернет і на цю ситуацію звернули увагу керівництво школи і поліція.

Нагадаємо, Під Вінницею батько школярки влаштував розборки з вчителькою, педагог померла

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Під Одесою першокласник задихнувся під час гри: тіло знайшов старший брат

Також "Знай.ua" писав про те, що У Києві школяр випав з вікна багатоповерхівки і дивом вижив: фото