Силами СБУ під Одесою був затриманий іноземець, що перебуває в розшуку Інтерполу.

Він звинувачується в терористичній діяльності на території Сирії у складі "Ісламської держави".

Передає прес-служба СБУ.

"Громадянин однієї з країн Середньої Азії незаконно прибув на територію України, щоб уникнути притягнення до кримінальної відповідальності за участь в бойових діях на території Сирії у складі збройних формувань міжнародної терористичної організації "Ісламська держава", - кажуть у спецслужбі.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Наголошується, що бойовик нелегально, з допомогою підроблених документів в'їхав на територію України.

СБУ
СБУ

В СБУ уточнюють, що до затриманого застосовано екстрадиційний арешт строком на 40 діб.

Варто нагадати, що У четвер, 21 березня, в Бірмінгемі (Англія) відбувся напад на місцеві мечеті, розташовані в різних частинах міста. Згідно інформації BBC, під час атак ніхто не постраждав.

Як стало відомо, перше повідомлення надійшло в поліцію 2-30 ночі. Нападу піддалася мечеть, розташована на Бірчфіл-роуд. За словами свідків, невідомий чоловік розбив кілька вікон мечеті кувалдою.

А приблизно через 45 хвилин місцеву поліцію заявили про подібний напад в районі Еддінгтону. Потім через деякий час атакам піддалися мечеті, розташовані на Астон-стріт, Перрі Бар і Альберт-роуд.

Представники поліції графства Уест-Мідлендс, куди входить Бірмінгем, підтвердили, що всі напади розглядаються як «пов'язані між собою».

Нагадаємо, Терорист захопив літак в Дубаї з сотнями пасажирів, вимагає зустрічі з прем'єром

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Сирію повністю звільнили від ІГ: небезпечні терористи підняли білий прапор

Також Знай.ua" писав про те, що Бойовики ІГ замучили десятки християн: величезне поховання шокувало світ