У Дніпрі надзвичайники врятували жінку, яка впала в колодязь. Про інцидент повідомили в прес-службі ДСНС.

За попередньою інформацією, 22 березня Ленура Леванова відійшла з роботи у супермаркет. Там вона придбала чіпси і сік, після чого повернулась. Дорогою через покинуту ділянку біля залізничної дороги жінка вирішила скоротити шлях. Вона зійшла з протоптаної стежки ближче до паркану і провалилася в триметровий колодязь.

"Мама буквально сповзла на дно колодязя. У результаті вона отримала гематоми, садна і перелом ребра. Пізніше вона нам розповідала, що хоча і відчувала біль у всьому тілі, вирішила не сідати, а стояти, спершись на стіну, бо боялася, що більше вже не підніметься. Так вона простояла три дні", - пояснила журналістам донька постраждалої Наталія.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Донька постраждалої каже, що її мати весь час кликала на допомогу, стукала ціпком по стінці колодязя. На жаль, місце було пустельним, а мобільного телефону у жінки з не було.

Вночі стало холодно. Наталя каже, що її матері пощастило, що на ній був теплий одяг: кофта, халат і щільна дублянка. Крім того, Ленура сама прийняла деякі заходи щодо утеплення, натягнувши на ноги рукавички, і огорнувши їх пакетом.

Ленура Леванова пропала, її родичі дізналися від колег жінки: ті подзвонили і сказали, що Ленура не повернулася з супермаркету. Наталя чоловіком, сестрою і друзями почали пошуки. Обійшли відділення всіх лікарень, розвішували оголошення з закликом про допомоги на стовпах, писали в соцмережах.

Доведені до відчай родичі вирішили заручитися підтримкою кінологів і 24 березня звернулися в "Спілка самаритян-кінологів України" Павлограда. Кінологи почали пошуки. Про пошуки написала Facebook кінолог Лариса Борисенко.

За словами кінолога, службова собака Спаркі активно заметушилася в одному місці, стала скребти лапами і тявкнула, намагаючись сунути голову в отвір колектора.

"Через секунду я вже лежала на землі та також глянула в отвір - бетонний колодязь глибиною близько 3,3 метрів, з двома розгалуженнями всередині. У колодязі було порожньо. Але уявіть мої емоції, коли на мій крик в порожнечу: "Є хто живий?!" - я почула, як ніби слабкий стогін. Я закричала знову, і звідкись з надр землі: "Допоможіть! Я тут три дні!" - згадує Борисенко.

Колодязь, у який провалилася Ленура Леванова, відшукали в 20−25 метрах від того колодязя, який виявила собака. На місце були викликані рятувальники, які з допомогою сходів і мотузки дістали жінку.

Нагадаємо, 98-річний моряк знайшов затонулий корабель Другої світової.

Як повідомляв "Знай.ua", корабель Путіна протаранив міст.

Також "Знай.ua" писав, що легендарний корабель-привид показався світові через 80 років.