У вівторок, 26 березня, під Києвом сталася масштабна ДТП за участю дев'яти автомобілів.

Про це повідомляє Інформатор та публікує кадри з місця НП.

У повідомленні йдеться, що на Бориспільському шосе зіткнулися Skoda Superb, Opel Zafira, Volkswagen Caddy, Mercedes Sprinter і два Opel. Автомобіль, що рухався у бік Лук'янівки, без видимих причин змінив напрям і врізався в бетонний стовп, унаслідок постраждали двоє патрульних.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Аварія сталося близько 9 годин ранку, йдеться у повідомленні. Все почалося з зіткнення двох автомобілів, один з водіїв яких не витримав дистанцію, рухаючись в попутному напрямку в бік Києва.

За час, коли водії оформляли ДТП за європротоколом, послідовно відбулися ще кілька дорожньо-транспортних пригод - машини почали врізатися одна у одну ніби за ланцюговою реакцією.

На Бориспольском шоссе столкнулись 9 машин

Geplaatst door Информатор Киев op Dinsdag 26 maart 2019

Повідомляється, що аварія обійшлася без постраждалих. Автомобілі, що потрапили в масштабну ДТП, зайняли два крайніх лівих ряди на шосе.

Нагадаємо, пізно ввечері неділі, 24 березня, на вулиці Північній в Оболонському районі Києва сталася масштабна ДТП. Там зіткнулося три автомобілі.

ДТП
ДТП

За інформацією очевидців, Jeep "вилетів з дороги на зелену зону", де зіткнувся з Peugeot і Daewoo, які влаштували тут парковку.

Як повідомляв раніше Знай.ua, увечері в суботу, 23 березня, у Львові автомобіль BMW 530 зіткнувся з Volkswagen, в результаті чого постраждали шестеро людей.

Цю інформацію повідомили в місцевій поліції.

поліція
поліція

Обидва водії були доставлені в місцеву лікарню з тілесними ушкодженнями, а також чотири пасажири - 30-річний львів'янин, мешканки Львова віком 27 та 28 років, а також 17-річна жителька Яворівського району.

Також Знай.ua писав про те, що стали відомі подробиці нічної стрілянини на Грушевського у Печерському районі столиці.