В Одесі правоохоронці затримали групу чоловіків, які увірвалися в приміщення Служби автомобільних доріг Одеської області. З ними на чолі був підприємець, якого оголошено в розшук. Він хотів заявити про свої претензії.

Про це на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook повідомив радник глави поліції Одеської області Руслан Форостяк.

"До Служби автомобільних доріг в Одеській області увірвалася тітушня на чолі з підприємцем, який колись був чи то підрядником, то чи замовником, коротше колись активно пиляв бюджет і не встиг допиляти, тому був оголошений в розшук і останнім часом переховувався від правоохоронних органів ", - йдеться в дописі.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

За його словами, в службовому приміщенні чоловік намагався "поставити актуальні", на його думку, питання і продемонструвати рішучість своїх претензій ".

" У підсумку прибувші наряди спецпризначенців поліції Одеської області затримали всю цю дивну групу, яка заблудилась в службі автомобільних доріг області, не потрапивши на гуморину, та доставили до Хмельницького ВП — де вони вже спокійно та під надійною охороною без інших пригод будуть святкувати своє 1 квітня — день дурака чи як там в народі " - написав Форостяк.

Жесть До Служба автомобільних доріг в Одеській області увірвалася тітушня на чолі з підприємцем, що колись був чи то...

Geplaatst door Ruslan Forostyak op Maandag 1 april 2019

Громадянин, який перебував у розшуку, також доставлений у відділення поліції. Обставини та причини події встановлюють правоохоронці.

Нагадаємо, що у Києві схопили організатора "будинку розпусти": десятки покалічених дитячих життів.

Також "Знай.ua" повідомляв про те, що повні автобуси озброєних "тітушок" затримали під Одесою: "хотіли похитати трубу".

Раніше "Знай.ua" інформував про те, що в центр Києва стягуються сотні тітушок, тут уже не до жартів. Серед людей панує напруження та очікування провокацій.