У вівторок, 2 квітня, ввечері у центрі Миколаєва відбулася НП. Так, вулиці міста почало заливати каналізацією. Зі слів місцевих жителів, стічні води б'ють фонтаном з-під люка, який розташований на перетині вулиць Спаської та Карла Лібкнехта.

Пізніше на YouTube опублікували відео з місця аварії, на якому видно, як каналізаційні води випливають на проїжджу частину.

Наголошується, що проблеми з тим же люком почалися більше тижня тому. У понеділок, 25 березня, хтось підклав для пішоходів, які бажають перейти дорогу від тротуару по Спаській, дошку. Таким чином, у людей був шанс не забруднити взуття. Але тепер на місці з'явився цілий струмок, перейти який, не забруднивши одяг, не представляється можливим.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше ми писали про те, що у Києві закрили на ремонт Шулявський міст. Через перекриття були організовані нові правила і схеми проїзду транспорту близько багатостраждального шляхопроводу. Для полегшення пересування біля мосту влада показала схему проходу і для пішоходів.

Для цього були обладнані додаткові пішохідні переходи. Комунальники просять пішоходів з розумінням поставитися до тимчасових незручностей.

Нагадаємо, що у центрі Києва сталася надзвичайна подія - прорвало трубу з гарячою водою поруч з Інститутом Фізкультури по вулиці Ділова.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Харкові 57-річний робітник-комунальник зварився заживо, під час роботи з усунення прориву труби. Як розповіли правоохоронці, слюсар приступив до ремонту пошкодженої труби, не переконавшись, що гаряча вода перекрита.

Також портал Знай.иа писав, що в результаті прийняття закону про дорожній фонд та децентралізації відповідальність за стан доріг цілком лягла на місцеві органи влади. Після цього перед останніми постало досить складне завдання – виправдати свою бездіяльність, але недавній приклад показав, що чиновники не особливо утруднюються з цього приводу.