У Києві загорілася багатоповерхівка. Під час ліквідації пожежі в одній із квартир в Шевченківському районі загинув чоловік.

Про це повідомляє прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Інцидент стався у суботу, 6 квітня. Повідомлення про пожежу в 9-поверховому житловому будинку на вул. Авіаконструктора І. Сікорського 6 (Танкова) надійшло пожежникам 12:03.

Пожежа

Відомо, що загорілася квартира на 8-му поверсі. О 12:40 пожежники локалізували пожежу на площі 40 кв. метрів, а повністю ліквідували її вже о 13:22.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Пожежа
Пожежа
Пожежа

Пожежа

Під час ліквідації пожежники евакуювали з дев'ятого поверху будинку шістьох мешканців, ще п'ятьох — за допомогою автодрабини з сьомого поверху.

Пожежа
Пожежа

[img desc=""]497387[/img

Пожежники врятували трьох жителів з квартири, у якій сталося загоряння. Серед них — батько, який отримав опіки та отруєння чадним газом, дружина та 5-річна донька подружжя. Разом з тим, в ході гасіння рятувальники виявили тіло чоловіка. Медикам залишалося лише констатувати його смерть.

На місці події працювало 11 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 34 чоловіка особового складу. Причини виникнення пожежі встановлюватимуть правоохоронні органи.

Нагадаємо, що місце проведення дебатів, яке кандидат в президенти Володимир Зеленський запропонував своєму опоненту чинному гаранту Петру Порошенку — стадіон "Олімпійський" у Києві, охопило полум'я.

Також Знай.ua писав, потужний вибух розніс завод на друзки: полум'я спалює людей живцем, бригади медиків ледве справляються.