У Дніпрі неадекватні молодики вбили людину заради зйомки відео.

Про страшний випадок розповів заступник голови Нацполіціі В’ячеслав Аброськін.

Чиновник розповів, щл у суботу, 6 квітня, у Дніпрі двоє нелюдів впіймали та побили невідомого чоловіка. Після чого скинули його з мосту у річку, попутно все знімаючи на відео. В результаті того, що сталося, чоловік загинув.

Geplaatst door Vyacheslav Abroskin op Zaterdag 6 april 2019

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Вчора працівники поліції Дніпра встановили і затримали двох покидьків, 1993 і 1996 р.н., які скинули в річку невідомого заради відео на телефон. Людина загинула", – повідомляє Аброськін.

Він відразу ж додав, що силовики вже затримали молодиків. Зараз правоохоронці встановлюють деталі того, що сталося і вирішують їхню долю.

затримані

Тим часом мережею продовжується ширитись моторошне відео, на якому помітно, як вони жорстоко б'ють чоловіка, що стоїть на краю моста і відчайдушно хапається за огорожу в спробі утриматися.

Варто нагадати, що у місті Мелітопіль Запорізької області невідомий чоловік напав на 11-річну дівчинку. Пригода сталася у вівторок, 2 квітня в під'їзді будинку №2 на вул. Шмідта.

патрульні
патрульні

Чоловік затиснув дівчинці рот рукою і кудись потягнув. Але дитина чинила активний опір. Вона вкусила нападника, вдарила ногою, кричала. Після цього злочинець вдарив дитину по голові. Крики почули сусіди, які вибігли в під'їзд.

Нагадаємо, українка Марія Стомаченко поділилася кричущою історією про те, як вона була побита кондукторами і водієм у тролейбусі.

Як повідомляв "Знай.ua", у місті Вараш Рівненської області розшукують чоловіка, який жбурнув 6-річну дівчинку з бетонних сходів. Як повідомляється, невідомий чоловік грубо зіштовхнув дитину з драбини на виході з магазину "Гуртівня". Дівчинка пролетіла кілька сходинок.

Також "Знай.ua" писав, що всі батьки дуже ретельно обирають освітню установу для своєї дитини, але не у всіх є можливість відправляти дитину в приватні заклади, тому доводиться зупинятись на школах за місцем реєстрації. Часто такий вибір виявляється плачевним.

Зеленський легко переможе Порошенко на дебатах по приколу - Пальчевський