У Донецькій області трапився потужний вибух під час розмінування території поблизу водопроводу насосної станції, в результаті якого загинув піротехнік Державної служби з надзвичайних ситуацій. Фатальна трагедія сталася сьогодні, 9 квітня вранці.

"На Донеччині під час розмінування території поблизу водогону насосної станції стався вибух, загинув піротехнік ДСНС України. Сьогодні близько 10:30 поблизу с. Зайцеве Бахмутського району Донецької області під час розмінування території поблизу водогону насосної станції Сіверський-Донецьк-Донбасс (сіра зона) підірвалась група піротехнічних робіт ДСНС", – сказано у повідомленні прес-служби МВС.

За інформацією із повідомлення МВС, у результаті вибуху загинув старшина служби цивільного захисту Бійців О. Л., поранений старший лейтенант цивільного захисту Слепкань Д. Р. і старший сержант служби цивільного захисту Безкоровайний Е. А. Родині загиблого висловили щирі співчуття.

Трагедії на Донбасі останнім часом явище нерідкісне. Цього разу під час розмінування території загинув піротехник. Непоправну втрату оплакує вся країна, користувачі коментують допис від МВС і висловлюють співчуття у коментарях.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, бійці ЗСУ відправили терористам полум'яний "привіт": бойовики понесли великі втрати. У понеділок, 8 квітня, на Донбасі, в районі Ясиноватого зав'язався запеклий бій між українськими військовими і російськими бойовиками. Проте Збройні Сили України змогли відбити удар і гідно відповісти окупантам.

Як повідомляв портал Знай.uа, у мережі з'явилося відео, де бійці ЗСУ ліквідували двох окупантів і знищили ворожу техніку з боєприпасами на Донбасі. За діями окупантів спостерігали з повітря. Це можна побачити і на відео.

Також портал Знай.uа писав, що в окупованому Первомайську Луганської області стався потужний вибух. Імовірно, у путінських бойовиків вибухнув боєкомплект. Інцидент стався у ніч з 6 на 7 квітня.