У Харкові на вулиці академіка Павлова очевидці зняли пожежа.

Фото було опубліковано в Telegram-каналі "Ху*вий Харків"

Як можна побачити з фотографії, займання сталося прямо біля житлових районів. Про постраждалих поки не повідомляється.

Варто нагадати, що В Херсоні сталася вельми тривожна ситуація. Так, в ході проведення господарських робіт на 4 поверсі адміністративно-навчального корпусу Херсонського факультету Одеського державного університету внутрішніх справ МВС України відбувся розрив газового балона.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

За інформацією журналістів, вибух призвів до руйнування частини приміщень, постраждали більше 10 чоловік. У підсумку після аварії з балонному утворився пожежа. Однак, варто зазначити, що за такою легендою провели навчання: "Взаємодія служб екстреного реагування в умовах проведення рятувальної операції при НС з великою кількістю постраждалих".

Ще ми писали про те, що Прикрий інцидент стався вночі 7 квітня у Києві. Страшна пожежа на вулиці Гомельської Подільського району. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної служби з надзвичайних ситуацій у Києві.

Інформацію про пожежу рятувальники Головного управління ДСНС України Києва отримали в 23:06.

На місці інциденту встановили, що на прибудинковій території горить сміття, трав'яний настил і дерева. На момент прибуття вогнеборці визначили, що полум'я’я охопило площу 200 кв. м з розповсюдженням вогню на одноповерховий житловий будинок та гараж.

Під час гасіння пожежі в одній з допоміжних господарських споруд вибухнуло кілька газових балонів. В результаті вибуху і через щільну забудову приватного ділянки, площа пожежі значно збільшилася.

Нагадаємо, На Донбасі прогримів потужний вибух, до постраждалих не можуть дістатися

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Будинок багатодітної родини став могилою: страшне полум'я забрала безліч життів, рятувальники виявилися безсилі

Також "Знай.ua" писав про те, що Київ вразив потужний пожежа