Чоловік з ножовими пораненнями був знайдений на вулиці Дегтярівській, 62.

Наголошується, що потерпілий складав компанію трьом чоловікам напідпитку, у одного з них на одязі була кров.

Чоловіка відвезли в лікарню з місця події.

В даний момент поліція встановлює деталі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Варто нагадати, що У лікарню в смт Березнегувате Миколаївської області з місцевої залізничної станції були доставлені двоє чоловіків. Вони були пасажирами поїзда і у обох були ножові поранення

Повідомлення про кривавий інцидент надійшло в поліцію ввечері в четвер, 11 квітня, передає відділ комунікації Миколаївської області.

В медичному закладі 31-річний житель Херсонської області розповів, що їхав у вагоні плацкарта, на сусідній полиці їхав п'яний чоловік, який напав на нього, коли він уже спав. Сусід по полиці вдарив його ножем у шию. Постраждалий схопився з місця, але чоловік продовжував наносити йому удари в руку і область коліна.

Постраждалий відштовхнув від себе зловмисника, викрутив руку опонента, перехопив ніж і вдарив ним його в груди.

Ще ми писали, що Після відбування покарання вийшов на свободу один з "дніпровських маніяків" Олександр Ганжа. У Дніпрі чоловік брав участь у жорстоких злочину разом з Віктор Саєнко та Ігорем Супрунюком, передає Дніпро ТV.

На рахунку банди, яку називали "молотоубийцы", 21 вбивство і 29 злочинів. Олександр Ганжа не брав участь у вбивствах і засуджений на 9 років за збройні пограбування. Зараз йому 31 рік, він одружений і має двох дітей.

Олександр Ганжа - один із «Дніпровских маніяків» на волі

Член банди «Дніпровські маніяки», Олександр Ганжа, після в’язниці вийшов на волю. Про це в соцмережах написали мешканці Червоного Каменю, де і живе чоловік.

Geplaatst door ДніпроTV op Dinsdag 9 april 2019

Історія "дніпровських маніяків" бере свій початок ще 2007 року, коли вони тримали в страху все місто. У той час трупи знаходили практично щотижня: банда не боялася нападати серед білого дня, і часто обезображивала особи жертв з допомогою молотка.

Нагадаємо, У центрі Києва знайшли труп дівчини

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Невідомі замінували два ТРЦ у Хмельницькому

Також Знай.ua" писав про те, що Хмельницькому семикласниці пустили школярку по колу