Фасадна стіна будівлі желатинового заводу в Лисичанську обвалилася в результаті вибуху. На місці інциденту загинула жінка.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що повідомлення про вибух надійшло до рятувальників майже о шостій ранку, вони відразу ж прибули на місце де помітили тіло загиблої жінки, яка працювала на заводі.

наслідки вибуху

"Повідомлення про вибух надійшло в ДСНС о 5:50 ранку. Загинула одна жінка, яка була працівником заводу і зруйнована фасадна частина будівлі", - відзначили в прес-службі ДСНС в Луганській області.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Відзначається, що потужний вибух стався під час запуску технічного обладнання. Рятувальники разом із працівниками заводу продовжують розбирати завали. Про ймовірні причини вибуху досі нічого невідомо.

Варто нагадати, що у Києві стався вибух біля російського посольства у Солом'янському районі. За повідомленням прес-служби Міністерства внутрішніх справ, причина – вибух високовольтного кабелю. Постраждалих від вибуху немає, на місце прибули профільні служби.

Нагадаємо, у Херсоні сталася дуже тривожна ситуація. Так, в ході проведення господарських робіт на 4 поверсі адміністративно-навчального корпусу Херсонського факультету Одеського державного університету внутрішніх справ МВС України відбувся розрив газового балона.

Як повідомляв "Знай.ua", дев'ять років назад під Смоленськом в Росії розбився літак з президентом Польщі на борту. Окрім глави держави та його дружини, у літаку перебувало ще 94 високопосадовців, громадських діячів і представників духовенства. Ніхто з них не вижив.

Також "Знай.ua" писав, що згідно результатів досліджень британської лабораторії Forensic Explosives Laboratory оприлюднено висновки польського слідства про причини катастрофи президентського Ту-154М. В квітні 2010 року під Смоленськом у Росії авіакатастрофа сталась через вибухи

Порошенко в агонії, Зеленский проводить неймовірну кампанію - Чаплыга