Під Києвом невідомі в балаклавах здійснили спробу захоплення аграрного кооперативу, а також зняти з посади голови Вільшанського сільської ради.

Про обурливий злочин рапортує поліція Київської області у своєму Facebook.

Вранці, 13 квітня, приблизно 50 чоловіків у балаклаві і камуфляжній формі зібралися біля кооперативу "Новоселицьке".

Чоловіки мали документи, які виглядали, як підробка, а потім спробували захопити аграрний кооператив.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

На місце події відразу ж прибула поліція. Копи заарештували загарбників і поклали на землю. В їх машинах було знайдено зброю.

За даним фактом правоохоронці відкрили три кримінальних провадження за статтями "Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем", "Підробка документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів" та "Службове підроблення".

Поліція проводить обшуки в сусідньому населеному пункті, де тимчасово проживає група нападників.

Варто нагадати, що В Пісочині Харківської області двоє восьмикласників і один учень 9 класу згвалтували 6-річного Вову з багатодітної сім'ї, який має вади розвитку.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зараз вже відомо, що постраждалого хлопця нелюдли заманила в напівзруйновану будівлю, де й познущалися з його. При цьому, 11-річного брата потерпілого хлопця вони силою виштовхали за двері колишньої аптеки.

Наголошується, що сцену знущання знімали на відео, яке пізніше пропонували купити в школі за 50 гривень.

Батьки постраждалого хлопчика дізналися про шокуючу подію лише на третій день після знущань. Мати одразу ж звернулася в поліцію, а там, схоже, можуть спустити справу на гальмах: мовляв, з жертвою проблематично спілкуватися, а прямих доказів злочину немає. Та й ролик знайти не можуть.

Нагадаємо, У поїзді "Укрзалізниці" чоловік ледь не зарізав сплячого сусіда

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Невідомі замінували два ТРЦ у Хмельницькому

Також "Знай.ua" писав про те, що Колишнього воїна АТО засудили до довічного ув'язнення