Прикордонники затримали біля кордону трьох жителів Шацького району без документів

З допомогою підводів вони намагалися перевезти 28 мішків сала.

В даний момент підводи разом з 800 кілограмів сала вилучені Національною поліцією.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

На чоловіків склали адміністративні документи за статтею 202 "Порушення прикордонного режиму, режиму в пунктах пропуску через державний кордон України або режимних правил в контрольних пунктах в'їзду-виїзду" і 204-1 Купап "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України".

Тепер горе-контрабандистами будуть займатися компетентні органи, їм світить стаття 227 кримінального кодексу України.

Варто нагадати, що громадянина Росії Андрія Жесткова затримали на індонезійському острові Балі. Його звинувачують у спробі контрабанди орангутанга. Про це стало відомо у суботу, 23 березня.

Росіянина затримали в аеропорту під час проходження огляду багажу. Дворічну тварину напоїли снодійним і засунули у валізу. Препарат також знайшли серед речей пасажира.

Сам 27-річний Андрій повідомив, що отримав мавпу в подарунок від одного.

Дану ситуацію прокоментував офіційний представник посольства Росії в Джакарті Денис Тетюшин.

"Російські дипломати отримали відповідне повідомлення про те, що трапилося, в даний час завідувач консульським відділом розбирається в інциденті", - повідомив він.

Ще ми писали, що Прикордонна служба Польщі затримала 31-річного громадянина України, який незаконно перетнув польсько-український кордон. Чоловік рухався спиною вперед, оскільки хотів заплутати прикордонників, як ніби він пішов в Україну, а не в Польщу, в яку раніше йому відмовили у в'їзді.

Нагадаємо, Київські копи знайшли найбільшу партію героїну в історії України

Як раніше повідомляв "Знай.иua", В Індії затримали контрабандиста з людським зародком

Також "Знай.ua" писав про те, що В Україні масово зупиняться митниці