У Київській області сталась трагедія. У Фастові невідомі зловмисники розстріляли 42-річного голову фермерського господарства. Його тіло з вогнепальними пораненнями виявили в опівночі, в ніч на понеділок, 15 квітня. Родичі загиблого розгублені, бо вбитий ніколи ні з ким не конфліктував.

Як повідомляють у ГУ Нацполіції Київської області, правоохоронці працюють над встановленням осіб, причетних до жахливого і грубого злочину. На місці надзвичайної події працювали обласні поліцейські, співробітники прокуратури, оперативники і кінологи. Повідомляється, що з місця злочину вилучено речові докази.

Тіло чоловіка, в якого кілька разів вистрілили, направили на експертизу. Тим часом за фактом умисного вбивства порушено кримінальну виробництво за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за статтею навмисне вбивство. Жодних версій вбивства поки що не озвучують. Як відомо, загиблий займався своєю господарською діяльністю і, можливо, був винен комусь гроші або цінні папери, а можливо мав страшних конкурентів. Причини вбивства вияснить слідство.

Нагадаємо, у центрі Києва знайшли труп дівчини, в кишені - важливий документ, у квартирі - хлопець. Копи зазначили, що 19-річна дівчина, яка проживала за адресою проспект Бажана 14 несподівано вистрибнула з вікна 11 поверху. Правоохоронцям вдалося вже встановити особу загиблої, оскільки у неї при собі був паспорт.

Як повідомляв "Знай.ua", у четвер, 4 квітня, стало відомо, що у Львівській області жінка, яка працює в кондитерському цеху, народила прямо на робочому місці немовляти і кинула його на місці. Так, джерело в правоохоронних органах не вказало, в якому саме цеху стався інцидент.

Також "Знай.ua" писав, що у Миколаєві стався інцидент, який шокував навіть досвідчених копів. Вранці у вівторок, 2 квітня, на полігоні твердих відходів знайшли розчленований труп жінки.