Серед трьох затриманих за підозрою у вбивстві колишнього директора заводу Сергія Кисельова двоє колишніх співробітників поліції.

Повідомляє прокуратура Києва.

"За підозрою у скоєнні злочину, вчиненого з корисливих мотивів ... затримані троє чоловіків, двоє з яких є колишніми працівниками СБУ та Національної поліції і один раніше судимий", - зазначають у прокуратурі.

За словами директора ДБР Романа Труби, відомство не має інформації про те, що співробітники поліції причетні до вбивства ювеліра.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

13 квітня за місцем проживання затриманих поліція провела обшуки і вилучила пістолет, глушник, гранати, балаклави, рації і інше.

Крім цього, під час обшуку вилучили картину, яку могли викрасти з музею Нансі у Франції. Її вартість становить 1,5 мільйона доларів.

Представник прокуратури Києва Надія Максимець уточнює, що картина буде відправлена на експертизу, але така робота справді була викрадена з Франції в минулому році.

Затриманим оголосили підозра п. п. 1,5, 6, 12, 13 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство).

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, зловмисникам загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Варто нагадати, що у Києві В Святошинському районі в ніч з 12 на 13 квітня група невідомих чоловіків напоїла і обікрала відомого журналіста, шеф-редактора програми новин одного з великих телеканалів "Віктора С.".

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ, які посилаються на власні джерела в правоохоронних органах.

поліція
поліція

Як заявив потерпілий, напередодні ввечері журналіст вирішив відпочити в компанії двох знайомих, товариші вживали алкогольні напої і пізніше перемістилися для проведення дозвілля в одну з квартир столиці.

Нагадаємо, У Києві схопили небезпечну банду таксистів

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Під Києвом банда з автоматами обчистила ювелірний магазин

Також Знай.ua" писав про те, що Під Тернополем копи випадково "закрили" найнебезпечнішу банду