У середу, 17 квітня, стало відомо про моторошний інцидент - Володимира Зеленського побила і пограбувала невідома банда в масках.

Про це повідомляє Рoliteka з посиланням на російські ЗМІ.

Згідно з повідомленням, зловмисники увірвалися в будинок повного тезки кандидата в президенти України в Ростовській області.

“Два злочинці в масках проникли в будинок жителя Мартинівського району Володимира Зеленського, зв’язали його, побили і викрали у нього 200 тисяч рублів”, – сказало джерело.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Поліція Росії
Поліція Росії

За даним фактом порушено кримінальну справу за статтею "Розбій".

“Проводиться комплекс оперативно-розшукових заходів, спрямованих на встановлення і затримання осіб, причетних до даного злочину”, – розповіли в поліції.

Поліція Росії
Поліція Росії

Нагадаємо, у штабі шоумена і кандидата в президенти Володимира Зеленського відкрили завісу таємниці над тим, як будуть проходити дебати на НСК Олімпійський 19 квітня.

Як повідомляв раніше Знай.ua, українцям розповіли про організацію дебатів між кандидатами у президенти Володимиром Зеленським та Петром Порошенком, які мають відбутися напередодні другого туру виборів 19 квітня.

Також Знай.ua писав про те, що журналісти завітали до Кривого Рогу, аби поспілкуватися із знайомим та друзями кандидата у президенти Володимира Зеленського та дізнатися більше про його життя до Кварталу та "слуги народу".