Поліція затримала підозрюваного у вбивстві 27-річної тернопільської тату-майстрині Андрія Горбатюка.

Про затримання повідомила мити хлопця, інформує місцевий канал Т1 Новини .

Затриманий був найвідомішим клієнтом жертви. Андрія Горбатюка поліція розшукувала, бо вважає, що він причетний до смерті Тетяни Подвашецької.

Напередодні з'явилась інформація, що матір розшукуваного знала про злочин. Як повідомило місцеве видання "Тернополянин", жінка зізналася правоохоронцям, що тієї ночі її син повернувся додому і сказав, що вбив Тетяну Подвашецьку. Після цього взяв з дому декілька сотень доларів та, переодягнувшись, пішов з квартири.

Тетяну добре знали у Тернополі. Її зовнішність привертала погляди - тіло в тату, довге волосся екстравагантного кольору, який вона часто змінювала. Та й Андрія знають не лише у Тернополі, а й в Україні. Саме завдяки зовнішності його впізнавали - "як в демона", залиті чорною фарбою.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зовнішність хлопець змінив 5 років тому. У нього розрізаний навпіл язик, змінена форма вух, вшиті під шкіру голови невеличкі роги, зроблений татуаж очей. Колір білків змінювала хлопцю саме тату-майстриня Тетяна Подвашецька, яку знайши вбитою.

Телефоном мати підозрюваного повідомила, що сина уже затримали, розповідати щось більше жінка відмовилась.

Чи зізнається підозрюваний у вбивстві та чи саме він вчинив злочин, встановить слідство.

Нагадаємо, у Тернополі по-звірячому вбили відому татуювальницю.

Як повідомляв портал Знай.ua, лише за минулий тиждень на Житомирщині зафіксували одразу два вбивства жінок-пенсіонерок.

Також Знай.ua писав, у Фастові невідомі зловмисники розстріляли 42-річного голову фермерського господарства.