У четвер, 18 квітня, на вул. Чкалова в Миколаєві під час проведення земляних робіт виявили снаряд.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі відомо, що на одній з вулиці міста під час роботи з укладання каналізації екскаватор разом із землею вигріб бойовий снаряд.

снаряд

Працівники комунального підприємства відразу ж перемістили сняряд до окремого бетонного кільця та викликали відповідні служби.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Варто нагадати, що гучний вибух, величезний фонтан води - Експерти служби розвантаження боєприпасів у неділю, 14 квітня, підірвали бомбу Другої світової війни у Франкфурті-на-Майні. Близько 600 осіб евакуювали зі своїх будинків у Франкфурті, щоб фахівці могли знешкодити бомбу часів Другої світової війни, яку виявили у річці Майн.

Крім того варто зазначити, що в Донецькій області стався обвал на шахті, при цьому не обійшлося без постраждалих. Як стало відомо, в результаті події один гірник загинув і ще двоє отримали важкі травми, про що стало відомо з повідомлення прес-служби місцевої прокуратури.

Нагадаємо, у суботу, 13 квітня в центрі Києва біля Національної філармонії України невідомий чоловік у балаклаві підпалив дві машини. Повідомлення про те, що на вулиці Володимирський узвіз горить авто надійшло до чергової частини Печерського управління поліції. Негайно на місце події виїхали пожежники й слідчо-оперативна група.

Як повідомляв "Знай.ua", фасадна стіна будівлі желатинового заводу в Лисичанську обвалилася в результаті вибуху. На місці інциденту загинула жінка. Наразі вже відомо, що повідомлення про вибух надійшло до рятувальників майже о шостій ранку, вони відразу ж прибули на місце де помітили тіло загиблої жінки, яка працювала на заводі.

Також "Знай.ua" писав, що у Києві стався вибух біля російського посольства у Солом'янському районі. За повідомленням прес-служби Міністерства внутрішніх справ, причина – вибух високовольтного кабелю. Постраждалих від вибуху немає, на місце прибули профільні служби.

Зеленський та Порошенко влаштують замість дебатів два спектаклі - Роман Безсмертний