Масштабна аварія сталася в Київській області між селами Калинівка та Глеваха. 18 квітня зіткнулися три автомобілі. Про це повідомляють правоохоронні органи.

В аварії постраждало три машини, одна з яких виявилася фактично зім'ята. У поліції Київської області повідомили, що на даний момент з'ясовуються деталі аварії.

"Жахлива аварія між Калинівкою та Глевахою, біля заправки Luxwel. Відомо, що водія патруль рятувальників ДСНС вирізав з авто", - розповідає очевидець.

За попередньою інформацією, аварія сталася з автомобільним евакуатором, який перевозив два автомобіля.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"В результаті ДТП водій евакуатора загинув, одна з перевезених легкових машин опинилася на даху іншої. Обставини події з'ясовуються", - уточнюють в поліції.

Раніше повідомлялося, що в Україні можуть кардинально змінити принципи визначення винуватця смертельного ДТП. Водіям хочуть дати шанс уникнути відповідальності, якщо буде доведено, що смертельної аварії не можна було уникнути, наприклад через певні перешкоди або ями на дорозі.

Законопроект № 10 236 вже внесені до Верховної Ради. Передбачається, що "незадовільне експлуатаційне утримання автомобільних доріг, вулиць та залізничних переїздів" може стати причиною зняти відповідальність з водія.

Нагадаємо, авто на шаленій швидкості врізалося в дерево, загинули українці.

Як повідомляв Знай. ua, водії можуть уникнути покарання за фатальні ДТП.

Знай. ua писав, що неадекват взяв заручницю і вимагає політ на Марс, за ним приїхав спецназ.