У Києві на перетині вулиці Анни Ахматової та проспекту Петра Григоренка сталася аварія. Зіткнулися дві іномарки Fiat Punto і Kia Magentis.

Інцидент стався у суботу, 20 квітня, близько 10:00, пише Інформатор.

Відомо, що водій автомобіля Fiat з пасажиром рухався вулицею Анни Ахматової в сторону вулиці Ревуцького. У свою чергу чоловік за кермом Kia повертав з вулиці Ахматової на проспект Григоренка в сторону станції метро "Позняки". Водій Kia на перехресті не пропустив Fiat, від чого той зачепив передню частину Magentis і перекинувся на дах.

У автомобілі марки Kia знаходився тільки водій, він в аварії не постраждав. У Fiat же сиділи чотири людини, в тому числі шестирічна дитина. Її вже доставили в ОХМАТДИТ для подальшого обстеження. Дорослі від допомоги лікарів відмовилися.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обидві машини отримали досить серйозні пошкодження. У Kia розбита передня частина, у Fiat постраждав майже весь кузов і розбите лобове скло.

На місце аварії прибули працівники поліції. Деталі й винуватця події встановлює слідство.

Нагадаємо, на одній з головних українських трас Київ-Одеса сталася страшна аварія за участю трьох вантажних авто. За оперативною інформацією екстрених служб, водій автомобіля, який спровокував масштабну ДТП, заснув за кермом.

Як повідомляв "Знай.uа" водії можуть уникнути покарання за фатальні ДТП: що стане "рятувальним колом".

Також "Знай.uа" писав, масштабна аварія сталася в Київській області між селами Калинівка та Глеваха. Зіткнулися три автомобілі. Один з авто виявився фактично зім'ятим. У поліції Київської області повідомили, що на даний момент з'ясовуються деталі аварії.