В ніч з 20 на 21 квітня в Миколаєві масово обікрали офіси.

Цю інформацію повідомили представники постраждалих підприємців, передає "Новинам-N".

За словами співрозмовника, вночі невідомі проникли в будівлю по вул. Троїцькій (Кірова), 231 (колишня будівля НІІДАР), де зараз розташовані офіси приватних підприємств. Зловмисники пройшли повз сплячого сторожа і піднялися на 4-й поверх. По ходу свого руху вони заклеїли камери зовнішнього спостереження. На четвертому і п'ятому поверхах злодії розкрили всі офіси, забравши найцінніші речі — оргтехніку, грошові кошти і т. д.

В результаті, чоловіки обікрали відразу кілька десятків офісних приміщень. В останньому кабінеті, який розкрили зловмисники, при відкритті дверей спрацювала сигналізація, тому злодії швидко втекли з вкраденим майном.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Охоронці побачили сліди злому і викликали поліцейських. Проводяться слідчі дії, ведеться пошук зловмисників.

Нагадаємо, що в Києві в Святошинському районі в ніч з 12 на 13 квітня група невідомих чоловіків напоїла і обікрала відомого журналіста, шеф-редактора програми новин одного з великих телеканалів "Віктора С.". Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ, які посилаються на власні джерела в правоохоронних органах.

Як заявив потерпілий, напередодні ввечері журналіст вирішив відпочити в компанії двох знайомих, товариші вживали алкогольні напої і пізніше перемістилися для проведення дозвілля в одну з квартир столиці. Тут до них приєдналися ще два учасника вечірки, підсумок якої став сумним для медійника.

Поліція
Поліція

Найімовірніше йому підмішали в напій клофелін, після чого він відключився. Скориставшись його безпомічністю, зловмисники викрали його особисті речі - банківські картки, гроші і цінності. А також викрали автомобіль. За даним фактом порушено кримінальну справу з кваліфікацією інциденту як розбій.