З'явилися нові подробиці трагедії на Шрі-Ланці. Варто нагадати той факт, що на Шрі-Ланці в двох церквах прогриміли потужні вибухи.

Наголошується, що вибухи були під час святкування Великодня. Перший вибух стався в церкві Святого Антонія в столиці Коломбо. Другий вибух прогримів в Катувапітії (район Катану). Також, поліцейські повідомляють про вибухи в столичних готелях Shangri-La і Kingsbury.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ, які посилаються на дані екстрених служб.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

За інформацією журналістів, під час сьомого вибуху на Шрі-Ланці загинули як мінімум дві людини. Вибуховий пристрій знаходився в районі столичного зоопарку.

Загальне число жертв перевищило 180, сотні людей отримали поранення. Серед загиблих щонайменше 35 іноземців, у тому числі громадяни США, Нідерландів, Великобританії.

Станом на 12:20 AFP з посиланням на місцеву поліцію повідомляє про восьмий вибух. ЗМІ також повідомляють, що в країні ввели надзвичайний стан.

Варто нагадати, що не так давно американці були вражені і стривожені неймовірним явищем в нічному небі. Так над США пролетів великий кулястий об'єкт, що залишив синьо-зелений слід в небі. Про це безліч очевидців повідомили на своїх сторінках в соцмережах. Американці стверджують, що небесне тіло світилося дуже яскраво, залишаючи за собою яскравий синьо-зелений слід. Це був метеор, який нагадував "яскраву кулю", схожу на кульову блискавку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в скелях Гренландії дослідники з Університету Упсали у Швеції натрапили на скарбницю мікроскопічних скам'янілостей тварин віком понад півмільярда років. Як зазначили вчені, відкриття допоможе більше дізнатися про Камбрийський Вибух.

Нагадаємо, рожевий місяць перетворив Землю на зефір: мережа вибухає від дивовижних фото аномалії.

Як повідомляв Знай.иа прабатька всього живого знайшли в далекому космосі.

Також Знай.uа писав, вчені виявили на астероїдах залишки стародавніх інопланетних технологій: NASA намагаються знищити всі докази.