Пізно ввечері 21 квітня в центрі Києва, на Майдані Незалежності, невідомі поранили поліцейського і викрали поліцейський Toyota Prius.
Про це повідомляє "Київ Оперативний".
"Прямо зараз на Хрещатику, на Майдані Незалежності, невідомі поранили поліцейського і викрали поліцейську машину Toyota Prius", - йдеться в повідомленні.

Момент угона полицейского Приуса в центре Киева. Кстати, задержанным оказался парень по имени Эдуард, 1998 года рождения. Сейчас на месте с ним работает следственно-оперативная группа. Про событие тут: https://kyivoperativ.info/other/pryamo-sejchas-na-kreshhatike-na-majdane-nezavisimosti-neizvestnye-ranili-policejskogo-i-ugnali-police/

Geplaatst door Киев Оперативный op Zondag 21 april 2019

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще
Поліцейському надають першу допомогу.
Введено оперативний план "Сирена" по розшуку авто і осіб, які вчинили цей злочин.
Пізніше видання повідомило, що злочинця затримали на Залізничному шосе. План "Сирена" знято.

За даними видання, затриманий - уродженець Рівненської області Едуард Леончик 1998 року народження.
Патрульного поліцейського госпіталізували - розбита голова, струс мозку. Діагноз уточнюється.
Нагадаємо, 21 квітня в Україні проходив другий тур президентських виборів. За даними МВС, охорону порядку забезпечували понад 130 тис. силовиків.
Троє дітей гуляли по місцевій дамбі, проте в певний момент один з хлопчиків послизнувся і скотився донизу. Поруч з місцем падіння перебував рибалка, який спробував врятувати хлопця, проте його зусилля були марними.
Також "Знай.ua" писав, що з Донбасу прийшли сумні новини. З'явилася інформація, що морський піхотинець Володимир Лисаківський отримав поранення під час обстрілу бойовиками з так званої "ДНР" недалеко біля Гранітного. В результаті отриманих поранень українець загинув.