У Київському метро людина впала на рейки. Рух поїздів по "червоній" лінії (Святошинсько-Броварська лінія) тимчасово зупинити.

Інцидент стався у понеділок, 22 квітня, повідомляє агентство Інтерфакс-Україна.

Інформація про подію надійшла близько 9:40. Зокрема, на станції метро Житомирська оголосили про зупинку руху вагонів метро через падіння людини на рейки. Падіння сталося під час відсутності поїзда поблизу.

Київське метро
Київське метро

Натомість "Інформатор" із посиланням на речницю столичної підземки Наталю Макагон писав, що чоловік впав на колії на метро "Арсенальна". Працівникам станції вдалося оперативно зреагувати та підняти чоловіка. Через цей інцидент рух поїздів по червоній лінії київського метрополітену зупинявся на 2 хвилини.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Інформація про стан постраждалого уточнюється. Про відновлення руху повідомили близько 10 ранку.

Нагадаємо, що у Києві на станції метро "Театральна" стався нещасний випадок. Роботу ескалатора довелося тимчасово зупинити через падіння пасажирки.

Як повідомляв портал Знай.uа, у столиці в "Київському метрополітені" помер чоловік. Йому раптово стало погано після того, як він вийшов з вагона. Інцидент стався на платформі станції метро "Олімпійська". На вигляд чоловікові було близько 70-75 років. Очевидці трагедії розповіли, що він вийшов з вагона на станції метро. Потяг рушив в бік центру Києва від станції "Палац Україна" до "Олімпійської". Чоловік раптово схопився за серце і впав на платформу. Трагедія сталася близько 8:20

Також портал Знай.uа писав, що під Києвом невідомі в балаклавах здійснили спробу захоплення аграрного кооперативу, а також зняти з посади голову Вільшанського сільської ради. Чоловіки мали документи, які виглядали, як підробка, а потім спробували захопити аграрний кооператив.