Відомий шоумен та комедійний актор Володимир Зеленський став лідер президентської гонки - і хоч офіційно ЦВК ще не оголосила результати, цифри свідчать про беззаперечну перемогу слуги народу.

Володимир Зеленський

Володимир Зеленський свого часу спродюсував більше двох десятків фільмів, і в більшості з них зіграв актор.

Фільмографія Володимира Зеленського

Першу кінороль майбутній президент отримав в 2004 році у фільмі "Казанова мимоволі".

А в тому ж 2004 році був знятий новорічний мюзикл "Три мушкетери", в якому Володимир Зеленський постав у ролі Д'артаньяна.

У 2006 році шоумен зіграв роль курсанта Мінаєва в комедійному серіалі "Міліцейська академія".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У ще одному новорічному мюзиклі, "Дуже новорічне кіно, або Ніч у музеї", він знову отримав головну роль - студента-трієчника Васі Василькова.

А декілька років тому, так само під Новий Рік, шанувальники побачили його в ролі запорізького козака Остапа в мюзиклі "Як козаки..."

Але не тільки у новорічних шоу здобув славу майбутній президент. У 2009 році він зіграв одну з головних ролей у комедійній мелодрамі "Кохання у великому місті".

І двічі повертався до неї у наступних двох сиквелах.

Наступна роль в кіно - Анатолій Єфремович Новосельцев. У сучасному рімейку "Службового роману" Зеленський приміряв на себе роль, раніше зіграну легендарним радянським актором Андрієм Мягковим.

У ще одній романтичній комедії "8 перших побачень" Зеленський знову зіграв головну роль - ветеринара Микиту.

І знову двічі повертався до стрічки у наступних сиквелах "8 нових побачень" і "8 кращих побачень".

Роль Наполеона Бонапарта Володимир Зеленський приміряв на себе у комедійному фарсі "Ржевський проти Наполеона".

Ще одна комедійна мелодрама, "Я, Ти, Він, Вона", вийшла на екрани порівняно нещодавно. Зеленський зіграв професора, який збирається розлучатися з дружиною.

Ну і в комедійному серіалі "Слуга народу" Зеленський "зінграв себе" у майбутньому - йому дісталася роль президента України.

кадр з фільму "Слуга народу"
кадр з фільму "Слуга народу"

До цієї ролі він також двічі повертався у сиквелах "Слуга народу - 2" і "Слуга народу - 3", поки у підсумку не став главою держави у реальності.

Нагадаємо, учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у понеділок, 22 квітня, Центральна виборча комісія продовжує підрахунок голосів, відданих українцями у другому турі президентських виборів.

Також Знай.ua писав про те, що за даними Національного екзит-полу впевнену перемогу здобув Володимир Зеленський, який набрав 73,2% голосів виборців.