У Запоріжжі біля "Сіті Молла" банда підлітків знайшла незвичайну розвагу.

Біля розправи зібралися люди, які проігнорували жорстоку вихідку над хлопцем.

Відеозапис викликав бурю емоцій у користувачів.

На кадрах видно, як два хлопця піднімають третього, який лежить на землі. Потім вони кидають його у візок, а після цього – «запускають». Візок падає разом з хлопцем.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Варто нагадати, що Буллінг в українських школах вже давно перестав бути чимось невідомим. Він щосили процвітає везе і соціальні мережі переполненны слізними проханнями батьків про допомогу. Про такий же повідав історії та начальник територіального управління юстиції в Херсонській області Костянтин Хутковский на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, в якій навів зверненні однієї з матерів, дитина якої потерпає від вчителя фізкультури.

На «гарячу» телефонну лінію обласного штабу протидії булінгу звернулась Олена, мама шестикласника Дніпрянської ЗОШ...

Geplaatst door Константин Хутковский op Donderdag 18 april 2019

"Мій син після уроків знаходився в школі. У той же час, поруч з ним почали штовхатися кілька інших учнів. Мій син відкривав пляшку з водою, його штовхнули, і він пролив воду на одного з хлопців. В цей час до мого сина підійшов учитель фізкультури і голосно запитав навіщо він облив водою. Не дочекавшись пояснень, вчитель вдарив мого сина по потилиці і зі словами «А тепер і тебе намочимо» потягнув мою дитину в туалет. Слідом за ними побігли хлопці. У вбиральні вчитель фізкультури намагався вмочити мого сина в унітаз, дитина спиралася. Після декількох спроб вчитель вдарив дитину кулаком в живіт. Про цьому разі син розповів мені не відразу, але з його поведінки я відразу зрозуміла, що щось сталося. Дізнавшись про те, що трапилося, я зателефонувала класної керівниці. Вона порадила мені не гарячкувати і дочекатися понеділка. У понеділок, 15 квітня, я зустрілася з директором школи. Вона мені сказала, що моя дитина погано відповідає на уроках і дружить з хлопцями, у яких погану поведінку. Я написала заяву в Новокаховський відділку поліції. А вчитель фізкультури продовжує проводити уроки, в тому числі і в класі мого сина"- йдеться у зверненні.

Нагадаємо, Суд над українським душогубом закінчився справжнім пеклом

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Львів'янин наклав на себе руки в храмі

Також "Знай.ua" писав про те, що Роми перетворили тихе селище в криваву арену