За одного з учасників злочинного угрупування, яке планувало вбивство кримінального авторитета на Київщині, внесли заставу.

Цю інформацію повідомила на своїй сторінці у Facebook поліція Київської області.

"Столичний суд відпустить під заставу зловмисника, який планував вбивство". говориться у повідомленні

Поліція
Поліція

У поліції підкреслили, що незадовго до цього на Київщині затримали озброєну групу, яка планувала скоєння особливо тяжкого злочину.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Двом учасникам групи Святошинський суд міста Києва обрав міру запобіжного заходу - тримання під вартою. Ще одному фігуранту з правом внесення застави у сумі 192100 гривень. Сьогодні зазначена сума грошей була внесена". розповіли поліцейські

Уточнюється, що найближчим часом 41-річний львів’янин, який ґрунтовно підозрюється у підготовці до особливо тяжкого злочину, буде звільнений з-під варти.

поліція
поліція

Нагадаємо, що у понеділок, 15 квітня в рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 14 год. 3 ст. 289, ч. 1 ст. 263, ч. 1 ст. 348, п. п. 11,12 ч. 2 ст. 115 КК України правоохоронні органи змогли затримати групу людей, які намагалися чинити опір поліції. Це сталося недалеко від будинку кандидата в президенти Володимира Зеленського.

Про це повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган у Facebook.

Вона розповіла, що організована група з трьох чоловік готувала замах на одного відомого в кримінальному світі авторитета. На даний момент замовник злочину невідомий.

"В той же час затримання відбувалося в лісі, поруч з дорогою, що веде до села Іванковичі. Враховуючи те, що багатьом ЗМІ відомо, що саме в Іванковичах проживає сім'я кандидата в президенти України Володимира Зеленського, окремі засоби масової інформації через повідомлення одного з народних депутатів помилково почали трактувати цю подію, як можливий замах на нього", - пояснила Вона.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський звернувся до президента Макрону.

Також Знай. ua писав, що у Зеленського розповіли, хто увійде в команду "Слуги народу" .