В Одеській області дійсно прогриміли вибухи, але боятися не варто. Це "хороші" вибухи (якщо такі взагалі бувають і можна так висловитися). Ці вибухи для безпеки городян. Спецслужби виявили та знешкодили три десятки мін часів Другої Світової, пише Политека.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України в Одеській області.

знешкоджені міни

“У середу, 24 квітня піротехніки вилучили та знешкодили 30 вибухонебезпечних мінометних мін калібру 82 мм часів Другої Світової війни”, – розповіли рятувальники.

Повідомляється, що боєприпаси виявили місцеві жителі села Роксолани Овідіопольського району під час проведення земельних робіт.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Рятувальники зазначають, що всього з початку року в Одеській області піротехніки вилучили та знешкодили 905 вибухонебезпечних предметів.

ТакожЗнай.иа" писав про те, що У Росії почався справжнє пекло - спалахнув величезний нафтозавод: відео

У п'ятницю, 18 січня, стало відомо про масштабну пожежу в Росії.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

У повідомленні говориться, що в Іркутській області в місті Ангарськ, на заводі по нафтопереробці спалахнула пожежа. За попередніми даними, одна людина постраждала.