У Кривому Розі повідомили про мінування відразу 15 об'єктів по всьому місту, в числі яких будинок, в якому проживають батьки новообраного президента України Володимира Зеленського.

Цю інформацію повідомляє місцевий портал "Весь Кривий Ріг".

Невідомі зловмисники зателефонували на лінію 102 і повідомили про це.

Стало відомо, що надзвичайні служби почали евакуацію людей та перевірку на наявність вибухових пристроїв по всіх адресах. Паралельно правоохоронні органи також розшукують причетних осіб.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Так, анонімний "мінер" заявив про наявність вибухівки в наступних будинках:

- лікарні №№ 1, 9 і 10;

- онкодиспансер;

- вул. Віталія Матусевича, 6 (Мурашник);

- вул. Героїв АТО, 35;

- вул. Залізна, 8;

- вул. Станіславського, 4 (район Дзержинка);

- вул. Книжкова, 5 (район Дзержинка);

- вул. Тарасова, 42;

- вул. Пісочна, 38;

- вул. Василя Скопенка, 28;

- вул. Святогеоргиевская, 15 (район 1-ї міськлікарні);

- вул. Володимира Великого, 33;

- вул. Маршака, 7;

- пр. Миру, 33 (95 квартал).

За даними порталу, батьки Зеленського проживають в будинку за адресою вул. Віталія Матусевича, 6.

Нагадаємо, потужний вибух стався в центрі Києва, в одному з переходів торгового центру Arena-City на вулиці Басейна, 2а. Постраждалих, на щастя, не виявлено. Як повідомляють очевидці, невідомий залишив в проході якісь речі, підпалив їх і втік. Охоронці центру оперативно зреагували на цю подію і загасили вогонь власними силами. Однак після вибуху на території розійшовся їдкий дим.

В прес-службі столичної поліції повідомили:
"Зараз там працюють слідчо-оперативна група і вибухотехніки. Єдине, що ми можемо сказати — що це точно не вибухнув вибуховий пакет ніякої. За попередньою інформацією, там залишений предмет, схожий на дезодорант. Чому він вибухнув, - це вже встановлюватимуть експерти. Матеріали, вся інформація зареєстрована, проводиться перевірка".