Неподалік від села Бурчак Запорізької області 13-річний підліток впав у зрошувальний канал, коли робив селфі. Другий хлопчик відразу кинувся до друга на допомогу, але в результаті обидва потонули. Місцеві жителі припускають, що дітей засмоктало в трубу каналу. Про це повідомляє Obozrevatel.

Відомо, що трагедія сталася увечері в середу, 15 травня. Повідомляється, що шестеро підлітків відпочивали на зрошувальному каналі за селом.

село Бурчак

"13-річний Толік став на краю і почав себе фотографувати. В якийсь момент він послизнувся і впав у воду. Берег каналу покладений бетонними плитами і, по всій видимості, хлопчик вдарився об них головою. Поруч знаходився його друг Сашко Литвиненко. Він кинувся на допомогу Толіку, але врятувати не зміг", – розповіла місцева мешканка і свідок події.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За її словами, хлопчиків затягнуло в трубу, що з'єднує зрошувальні канали між собою. Друзі загиблих подзвонили в ДСНС, проте рятувальники не змогли нічим допомогти, було занадто пізно.

"Тіла дітей підняли з води на поверхню та передали співробітникам поліції", – повідомили в ДСНС.

Нагадаємо, що 16-річна дівчинка-підліток покінчила життя самогубством після того, як в соціальній фотосети Instagram опублікувала опитування, в якому запитала у "друзів" і підписників, чи вона повинна померти. Тільки уявіть цей жах, 69% користувачів проголосували "за" самогубство дитини.

Як повідомляв портал Знай.uа, мешканка Херсона Ганна Пікуш на своїй сторінці в соціальній мережі заявила, що "на території поліклініки ім. Тропіних, у недобудованій багатоповерхівці знайшли два тіла (хлопець і дівчинка)". Вона зазначила, що, за словами співробітників лікарні, молодь любить робити там селфі.

Також портал Знай.uа писав, що 12-річний зацепер залишився калікою на все життя - за екстремальне захоплення хлопець поплатився ногою. На ж/д станції "Лозова" у Харківській області хлопчик спробував зачепитися за рухомий потяг, проте у нього не вийшло адекватно розрахувати власні сили.