У п'ятницю, 17 травня, на Луганщині 47-річний чоловік підірвав гранату в банківському відділенні.

У підсумку, підривник помер миттєво, п'ятеро отримали поранення.

Про це стало ясно з повідомлення поліції Луганської області в Facebook.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Сьогодні, о 16:30 у приміщенні філії одного з банків, який розташований по вулиці Шевченка міста Старобільська, чоловік 1972 року народження підірвав гранату. В результаті вибуху чоловік загинув на місці. Тілесні ушкодження різного ступеня важкості отримали 5 цивільних осіб, з яких два – працівники банку, і 3 – місцеві жителі, які знаходилися в цей час в приміщенні банку", – кажуть у поліції.

Також поранення отримав співробітник слідчо-оперативної групи Старобільського відділу поліції.

Всі ті, хто отримав поранення, госпіталізовані. Як кажуть лікарі, постраждалі безпеки і їм нічого не загрожує.

На місце події виїхали співробітники слідчо-оперативних груп ГУНП і Старобільського відділу поліції і фахівці вибухотехніки.

Варто нагадати, що У метро в Дніпрі рятувальники і співробітники поліції відпрацьовували дії при терористичному акті.

Відпрацювання проходили в ніч з 15 на 16 травня на станції "Металургів", повідомляє прес-служба ГУ ДСНС в Дніпропетровській області.

Командно-штабне тренування передбачала відпрацювання дій при пожежі після терористичного акту. Співробітники ДСНС спільно з поліцією працювали над навичками евакуація людей, ліквідації загорянь і допомоги постраждалим.

"Були відпрацьовані питання взаємодії з силовими структурами про спільні дії з ліквідації наслідків вибуху після терористичного акту. Евакуювали 10 постраждалих зі станції метрополітену і вагонів", - повідомив начальник оперативно-координаційного центру Олег Кушнірук.

Нагадаємо, У Львові підкинули вибухівку в авто відомого бізнесмена

Як раніше повідомляв "Знай.ua", В Кривому Розі замінували будинок батьків Зеленського

Також "Знай.ua" писав про те, що Жахливий вибух розніс банкомат "ПриватБанку" на дрібні тріски