У Дніпрі внаслідок масштабної аварії загинула родина із дитиною. Правоохоронці розшукують свідків ДТП.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що у Дніпрі відбулось масштабне зіткнення трьох автомобілів, серед яких "Peugeot", "Кіа" та "Toyota Tundra". Унаслідок аварії загинули водій і пасажир "Peugeot", важкі травми отримала дитина.

Відзначається, що загиблі - чоловік та дружина, при цьому їхній 11-річний син помер у лікарні від отриманих травм. Крім того водій KIA отримав травму шиї, його відразу ж госпіталізували до однієї з лікарень міста. У водія Toyota розбита губа, від госпіталізації чоловік відмовився.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

За попередньою інформацією правоохоронців, Toyota та KIA рухалися в одному напрямку, проте в якийсь момент вони зіткнулися і KIA вилетів на зустрічну смугу, де сталося зіткнення з Peugeot.

Варто нагадати, що винуватиця жахливої аварії у Харькові на Сумській Олена Зайцева завершила прочитання матеріалів справи. Відомо, що суддя прийняв на розгляд її апеляційну скаргу.

"Відкрито провадження за апеляційними скаргами Олени Зайцевої та її захисника Юлії Плетньової. Учасники провадження мають право протягом 10 днів подати заперечення на апеляційні скарги", – йдеться у заяві.

Нагадаємо, в Індії сталася аварія - переповнений автобус зіткнувся з легковиком. В результаті ДТП загинули щонайменше 15 осіб. Інцидент стався у неділю, 12 травня, у штаті Андхра-Прадеш. Відомо, що жертвами ДТП стали жителі села Рамаварам, який розташований в районі Гадвал сусіднього штату Телангана. Аварія сталася, коли люди поверталися додому з весілля.

Як повідомляв "Знай.ua", у Києві на Набережному шосе під час оформлення ДТП Nissan і Volkswagen мікроавтобус протаранив автомобіль SsangYong. Наголошується, що чоловік за кермом був у нетверезому стані. Подвійна ДТП відбулася 12 травня в 7:30 навпроти річкового вокзалу. Зазначається, що на початку Volkswagen наздогнав ззаду Nissan. Поки поліція оформляла ДТП, іномарку протаранив автомобіль SsangYong.

Також "Знай.ua" писав, що в Україні компанії сервісу таксі Uber, Bolt і Uklon відмовилися працювати з власниками автомобілів з іноземною реєстрацією. Так, з 24 травня до сервісу Bolt можуть приєднатися тільки водії розмитнених автомобілів з українськими номерами.