У п'ятницю, 17 травня, на виїзді з Києва сталося ДТП за участю відразу трьох автомобілів.

Про це повідомляють ЗМІ.

Відомо, що у результатів ДТП, у яку потрапили автомобілі Volkswagen, Daihatsu і "Нива", постраждали три людини, їх відразу ж госпіталізували.

За інформацією силовиків водій Daihatsu, Passat і Sirion рухалися з Києва, коли на зустрічну виїхав ВАЗ "Нива". За словами водія японського автомобіля швидкість була невисокою, порте її вистачило для завдання сильних пошкоджень.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Крім того відомо, що у результаті катастрофи постраждав водій, пасажирка Volkswagen і водій ВАЗ. При цьому водію Sirion дещо пощастило, адже Passat відлетів в Daihatsu вже по інерції, тому в цій машині обійшлося без постраждалих.

Варто відзначити, що крім співробітників поліції на місці ДТП були присутні карети швидкої, які розвозили постраждалих.

В Киеве возле КП Вышгород произошло тройное ДТП: пострадали три человека

Geplaatst door Информатор Киев op Vrijdag 17 mei 2019

Варто нагадати, що зі Сполучених Штатів Америки, а точніше зі штату Луїзіана прийшли вельми неприємні новини. З'явилася інформація, що троє співробітників поліції, які супроводжували на мотоциклах кортеж президента США Дональда Трампа, отримали травми в результаті жорсткої ДТП.

Нагадаємо, у Києві у вівторок, 14 травня, сталась страшна трагедія на залізниці. Посеред колій знайшли бездиханне тіло чоловіка. Як повідомляє джерело, о 8:19 на лінію 102 надійшла інформація про нещасний випадок на вулиці Політехнічна. Як стало відомо, киянина збила електричка.

Як повідомляв "Знай.ua", винуватиця жахливої аварії у Харькові на Сумській Олена Зайцева завершила прочитання матеріалів справи. Відомо, що суддя прийняв на розгляд її апеляційну скаргу. У той же час уточнюється, що апеляційну скаргу другого винуватця аварії – Геннадія Дронова – повернули адвокату для виправлення неточностей.

Також "Знай.ua" писав, що в Індії сталася аварія - переповнений автобус зіткнувся з легковиком. В результаті ДТП загинули щонайменше 15 осіб. Інцидент стався у неділю, 12 травня, у штаті Андхра-Прадеш. Відомо, що жертвами ДТП стали жителі села Рамаварам, який розташований в районі Гадвал сусіднього штату Телангана. Аварія сталася, коли люди поверталися додому з весілля.