На Луганщині водій екскаватора пошкодив пам'ятник і втік з місця інциденту. Чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції у Луганській області.

"Орієнтування про подію терміново отримали всі поліцейські екіпажі. Вже менш ніж через годину винуватця встановили. Ним виявився 57-річний житель Лисичанська, який намагаючись уникнути відповідальності за скоєне та покинув місце скоєння правопорушення", - йдеться в повідомленні.

Перехожі помітили пошкоджений пам'ятник загиблим шахтарям у Лисичанську близько 19 години й повідомили про це правоохоронців. Свідки також додали, що стелу пошкодив екскаватор жовтого кольору, який поїхав в невідомому напрямку.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Під час спілкування з поліцейськими, які виявили правопорушника, від чоловіка відчувався сильний запах алкоголю. Патрульні поліцейські також зауважили, що у нього були порушення координації рухів і нечітка мова. У медичному закладі лікарі підтвердили підозри поліцейських про те, що правопорушник нетверезий.

Працівники поліції склали відразу три протоколи після інциденту: за керування в стані сп'яніння, порушення ПДР, що призвело до ДТП і за залишення місця скоєння ДТП. Зазначимо, що за керування транспортним засобом в стані сп'яніння передбачено штраф від 10 200 до 40 800 гривень і позбавленням права керування на термін до 10 років.

Нагадаємо, що у Києві на проспекті Науки сталася серйозна ДТП: кросовер Nissan збив на "зебрі" 11-річну дівчинку.

Як повідомляв "Знай.uа", що на автомагістралі I-70 біля американського Денвера (штат Колорадо) сталося смертельна масштабна дорожньо-транспортна пригода. Зіткнулися 24 легкових автомобілі та чотири вантажівки. Кілька людей загинули.

Також "Знай.uа" писав, масштабна аварія сталася в Київській області між селами Калинівка та Глеваха. Зіткнулися три автомобілі. Один з авто виявився фактично зім'ятим. У поліції Київської області повідомили, що на даний момент з'ясовуються деталі аварії.