У Києві на пішохідному переході автомобіль марки Renault збив 27-річного чоловіка з його 5-річною донькою. Після аварії винуватець, який не отримав ушкоджень, навіть не викликав швидку.

Інцидент стався у суботу, 18 травня, на бульварі Дружби Народів, повідомляє спільнота "Київ Оперативний" на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Свідки повідомляють, що водій легковика Renault в’їхав у відбійник, його відкинуло на пішохідний перехід, де він збив молодого чоловіка з його донькою. Після цього легковик пролетів зелені насадження і влетів в огорожу.

Очевидці аварії були шоковані тим, що після аварії водій, який не отримав ушкоджень, навіть не викликав "швидкої" на місце, а лише ходив і збирав розкидані деталі свого авто. Свідки викликали медиків. Швидка медична допомога прибула на місце аварії. Лікарі забрали чоловіка, а його доньку до лікарні доставили свідки події.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Повідомляється, що потерпілий – ветеран АТО Євген Сміновський, він протягом чотирьох місяців не зможе ходити. Його дочка також перебуває в лікарні.

На місце інциденту прибула поліція. Ведеться слідство, правоохоронці встановлюють усі обставини ДТП.

Нагадаємо, що у Києві зіткнулись відразу три автомобілі: швидкі не встигають розвозити постраждалих, фото.

Як повідомляв "Знай.uа", що на автомагістралі I-70 біля американського Денвера (штат Колорадо) сталося смертельна масштабна дорожньо-транспортна пригода. Зіткнулися 24 легкових автомобілі та чотири вантажівки. Кілька людей загинули.

Також "Знай.uа" писав, масштабна аварія сталася в Київській області між селами Калинівка та Глеваха. Зіткнулися три автомобілі. Один з авто виявився фактично зім'ятим. У поліції Київської області повідомили, що на даний момент з'ясовуються деталі аварії.