У Харкові затримали жінку, яка кидалась з кулаками на дітей та погрожувала всіх повбивати. Після чергового нападу на дитину, поліція змогла затримати неадекватну, яку вже не раз помічали за подібною поведінкою.

Про інцидент повідомила на сторінці в соцмережі постраждала Яна Сажнева. Жінка додала, що навіжена нападниця погрожувала розправою над дітьми.

"Ось ця мадам бігає по вул. Ак. Богомольця і на сусідніх вулицях, по дитячих майданчиках і б'є дітей! Сьогодні стояла на зупинці, чекала маршрутку, син відійшов з одним на пару метрів на тренажери, прибіг через 3 хвилини: "Там якась ненормальна нас прогнала матами звідти". Я визирнула з зупинки і бачу, що це істота мчить на нас, вдарила мого сина, ляпас зарядила, я її відштовхувала, кричала на неї, у мене істерика, син побілів від жаху...", - розповіла жінка.

Навіжену нападницю змогли втихомирити лише чоловіки, які прийшли на допомогу.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Не могла від неї піти, вона кидався. Син встиг втекти, я ні - вона і мені зарядила гарненько в скроню , поки я намагалася викликати поліцію. Люди дивилися, двоє чоловіків не витримали і кинулися на неї, відтягли від мене, кинули її на траву. Кидалась вона ще на одну дівчину і її сина 3-4 років", - пише потерпіла.

Приїхали поліцейські викликали бригаду "швидкої допомоги".

"Вона кричала, що пару днів її потримають і вона прийде вбивати наших дітей! Відвезли її, 4 людини написали заяви. У минулому році вона теж кидалась на дітей, мам. Були зняті побої і передано все в поліцію, але справа далі не пішла. Вона знову бігає по майданчиках і лупасит дітей, плюється, мати такі... Страшно, а якщо завтра повернеться з ножем, цеглою, палицею... Я в жаху!" - написала Сажнева.

У коментарях місцеві жителі пишуть, що знають ці жінку і цене перша не єдина її витівка. До слова, люди говорять також, що раніше вона була цілком нормальна.

Нагадаємо, пяний вандал посягнув на святе, тепер в'язниці не уникнути.

Як повідомляв портал Знай.ua, п'яна українка напала на іноземців, ледве відтягли навіжену.

Також Знай.ua писав про те, що відомого відеооператора жорстоко побили у Полтаві, чоловік помер від тяжких травм.