Жахливий ураган атакував Житомир в ніч з 20 на 21 травня. Місто буквально накрила потужна стихія. Ураган повалив дерева у дворах житлових будинків.

За інформацією місцевих журналістів, погода почала псуватися ще вдень: місто огорнули темні хмари і досить потужні пориви вітру. Місцеві жителі поділилися в соцмережах фотографіями.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Коли пішов дощ, місто буквально почало потопати. Водою розмило грань між тротуаром і проїжджою частиною. Через ураганний вітер старі дерева стали падати, так як у дворах всюди стояли припарковані машини, падали просто на них.

"Тільки в моєму дворі шість повалених дерев. Я такого не пам'ятаю. Не дивно, що вдень так викручувало коліна, не міг навіть перейти дорогу", – розповів місцевий житель Володимир Котик.

Нагадаємо, потужний смерч атакував Україну, наслідки катастрофічні: знесло за лічені хвилини.

Як повідомляв Знай.uа кінець всього: опубліковано відео падіння на Землю 500-кілометрового астероїда.

Знай.uа писав, потужний ураган відправив батут з дітьми в повітря: стан критичний.