В американському штаті Аляска другий раз за тиждень сталася аварія літака, в результаті чого загинуло двоє осіб. Літак впав раптово і розлетівся буквально не друзки.

"Гідролітак Taquan Air знову потрапив в аварію. Двоє людей загинули після того, як літак впав у понеділок після обіду в гавані Метлаткатла", - йдеться в повідомленні CNN .

Відомо, що жертвами НП стали пілот і пасажир:

"Крім них на борту більше нікого не було", - повідомляють надзвичайники.

Трагедія сталася в американському штаті Аляска. Особи загиблих встановлюються.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Другий раз за тиждень гідролітак Taquan Air знову потрапив в аварію на Алясці. Дві людини загинули після того, як літак впав у понеділок після обіду в гавані Метлаткатла", – сказано в повідомленні.

Відомо також, що це вже другий трагічний випадок в регіоні - тиждень тому над Аляскою зіткнулися два гідролітака, в результаті чого загинули шестеро людей, ще десятьох госпіталізували.

Про причини надзвичаної події поки не повідомляють. Варто нагадати, що недавно українці потрапили в жахливий інцидент, перебуваючи в літаку. У небі оголосили про бомбу на борту:

"Літак, що летів з Києва на єгипетський курорт Шарм-ель-Шейх, здійснив екстрену посадку в аеропорту Одеси через "мінування". Невідомий повідомив, що на борту літака нібито знаходиться вибуховий пристрій", - уточнили деталі оперативники.

авіакатастрофа в Шереметьєво
авіакатастрофа в Шереметьєво

"Близько 5 ранку в Малиновський відділ поліції Одеси надійшло повідомлення від "Украероруху" про те, що борт Бориспіль - Шарм-ель-Шейх був посаджений в аеропорту Одеси через повідомлення про замінування," - зазначають в Нацполіціі.

Нагадаємо, у жахливій авіакатастрофі загинули всі: літак з туристами впав у море, страшні подробиці.

Як повідомляв Знай.ua, зіткнулися два літаки Boeing.

Також портал Знай.ua писав, що аеропорт спіткала нова катастрофа, на ноги підняли всі служби.