У середу, 22 травня, у Хмельницькому стався страшний інцидент. В одному зі спальних районів міста сталася пожежа. Відомо, що палає велика станція шиномонтажу, яка знаходиться біля газової заправки.

Наголошується, що рятувальники намагаються загасити вогонь вже кілька годин, але поки безуспішно. Причина загоряння станції шиномонтажу поки що не розголошується. Зараз пожежники стримують вогонь, щоб він не перекинувся на газову заправку по сусідству.

Співробітники ДСНС запевняють, що ситуація знаходиться під контролем. У той же час місцеві жителі закривають вікна і в паніці тікають від чорного диму і полум'я.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що на Луганщині 47-річний чоловік підірвав гранату в банківському відділенні. Підривник помер миттєво, п'ятеро отримали поранення.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Єгипті прогримів вибух. Бомба вибухнула поряд з туристичним автобусом неподалік від Великого єгипетського музею в Каїрі.

Також портал Знай.uа писав, що у Житомирі сталася масштабна пожежа на газовій автомобільній заправці. Займання сталося в четвер, 19 травня.