У Харкові повідомили про мінування 23 торгових центрів, а також аеропорту та залізничного вокзалу. Зараз поліція перевіряє цю інформацію.

Про це розповіли у відділі комунікацій ГУ Національної поліції в Харківській області. У четвер, 23 травня близько 17:30 на електронну пошту надійшло повідомлення про загрозу вибуху.

"На місце події виїхали слідчо-оперативні групи підрозділів поліції, фахівці вибухотехнічного управління. Проводиться евакуація громадян, огляд приміщень і прилеглої території". інформує поліція

Нагадаємо, що в Києві з усіх будівель гіпермаркетів "Ашан" і супермаркетів АТБ евакуюють людей. Повідомлення про замінування підняло на ноги рятувальників, медиків та правоохоронців.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

У вівторок, 22 травня, у Києві з будівель гіпермаркетів "Ашан" і супермаркетів " АТБ " евакуювали персонал і відвідувачів. Вхід в приміщення закритий. Всередину нікого не впускають, а на місці чергують співробітники екстрених служб.