23 травня в центрі Тернополя виявили бомбу ФАБ-50 часів Другої світової. Відомо, що її випадково помітили будівельники, коли копали котлован для новобудови.

Працівники відразу ж викликали рятувальників. На місце прибула поліція та опечатала територію. У той же час піротехніки витягли бомбу з землі і вивезли її на полігон. За словами працівників служби, вона була метрової довжини, а діаметр ураження міг досягати понад 800 метрів.

"Були проведені заходи з часткової евакуації населення з сусідніх будівель. Вибухонебезпечний предмет вилучено, проведено технічне обстеження території на наявність і додаткове виявлення вибухонебезпечних предметів", – розповів начальник групи піротехнічних робіт Сергій Фляк, передає "Сьогодні".

Нагадаємо, що у Житомирі відбулася масштабна пожежа на газовій автомобільній заправці.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа у Хмельницькому в одному зі спальних районів міста сталася пожежа. Загорілася станція шиномонтажу, яка знаходиться біля газової заправки.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві з усіх будівель гіпермаркетів "Ашан" і супермаркетів АТБ евакуювали людей. Повідомлення про мінування підняло на ноги рятувальників, медиків та правоохоронців.