У Харкові 3-річний хлопчик потягнувся за іграшками і випав з балкону 6-го поверху. Перехожий намагався зловити дитину, але не встиг. Чоловік викликав "швидку" і попросив знайти батьків, пише Сьогодні.

З батьками хлопчика відвезли до лікарні, де у нього виявили закритий перелом стегна. Медики заявляють, що малюк повинен повністю одужати.

"Дитина у важкому стані, зараз обстежена, прооперована, перебуває в реанімації. Наші прогнози дуже сприятливі", – сказав лікар Андрій Соцький.

Постраждалий Марк – молодший син у родині. Старшому синові 13 років. До недавнього часу мати виховувала дітей одна, але зараз живе з чоловіком.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

"Вона не тільки випивала, вони ще й наркотики вживали. Ось вже рік я її не бачила", – зізналася сусідка Іванна Будник.

За фактом події поліція розслідує справу як невиконання батьківських обов'язків. При цьому раніше ніяких скарг на сім'ю не було.

"Сім'я на обліку не стоїть і ніяких адміністративних протоколів відносно батьків хлопчика не складалося. Ця сім'я вже буде під пильною увагою", – повідомила прес-секретар поліції Евеліна Черепахіна.

Мати дитини в свою чергу пояснила, що син любить кидати іграшки з балкона, щоб подивитися, як падають. На цей раз не почули, тому що у квартирі були включені три телевізора.

"Він у мене в сорочці народився. Перший раз дуже сильно хворів перед цим. Рятували з того світу. Цього разу – слава богу, живий", – сказала жінка.

Нагадаємо, що у Києві дворічна дитина протягом десяти днів була замкнена у квартирі з трупами батьків.

Як повідомляв портал Знай.uа, Київ сколихнуло нещастя, маленькі діти випали з вікон багатоповерхівок.

Також портал Знай.uа писав, що в Запорізькій області 13-річний підліток впав у зрошувальний канал, коли робив селфі. Другий хлопчик відразу кинувся до друга на виручку, але в результаті обидва потонули.